Tuesday, 12 June 2012

Faizal a.k.a pejal :)


Assalamualaikum semua . aku nak share something ni :/ btw korang sihat tak ? aku tak berapa sihat lah sebab fikir masalah dan jiwa aku ni , eyhh sweet kan gambar kat atas ni , okayy aku rindu sangat sangat kat dia . erm lama  nya tak dengar suara dia , text dia , kenapa ? dia kerja lah , kerja kapal , so 6bulan belayar .. sedih tak sedih laa kan dia tinggal kan aku lama cam tu . siap package tak contact lagi tu , kalau korang sanggup ? aku tak :'( but tu kerjaya dia aku nak macam mana lah kann :'( pasrah jelaa .. ghee ~ sumpah teringat je kat dia ni sebab dia selalu ada untuk aku , teman aku masa dia ada kat sini , yunk kau rindu aku tak ? :'( . aku kat sini rindu kau sangat sangat tau , dah laa raya tak balik . so aku habis spm baru lah dia balik and dia dah janji nak ajak aku pergi honeymoon . HAHAHA , ape ?? alaa orang gurau jelaa , holiday k holiday -___-" , aku tunggu tauu ^_^ hope kau okay2 jee dekat sana .

 # i wish you were here #


ni time dia convocation , hensem kan  :)

No comments:

Post a Comment