Sunday, 10 June 2012

i'm so sorry capital E :'(


 , hurm sedih key hari ni , sayu nya hati aku bila kau cakap macam tu capital E , kau tak faham sayang , aku buat semua ni sebab aku pun tak sanggup nak berharap dekat kau , sebab aku tahu sayang kau bukan untuk aku , aku minta maaf sangat kalau aku dah sakit kan hati kau , aku tak tahu pulak kalau ni semua buat kau sampai rasa macam tu . eh , aku tak pernah angap kau macam tu , aku sayang kau sangat sangat . aku suka kau sebab kau tak macam lelaki lain , dan kadang kadang aku terfikir aku tak layak untuk kau , kau boleh dapat yang lebih baik dari aku , tak pernah terfikir aku nak wat kau sakit hati . aku minta maaf kalau aku wat kau tertunggu2 nak jumpa dengan aku , kau kena faham aku tak ada transport and aku tak boleh keluar malam . aku tahu meybe lepas ni kau tak kan layan aku macam dulu kann , and one more thing .semua ni tak seperti yang kau fikir ,

   capital E , :

> jaga diri kau baik2 ,
> aku sentiasa fikir kan kau dan sayang kau , kau je yang tak tahu ,
> masa aku jumpa kau kat jeram tu kan , aku rasa macam nak lari kat kau and hug kau kuat2 ,
> aku tak kesah kau orang apa pun , aku sayang kau :'(
> jangan lupa kan aku :{
> and aku tak pernah terfikir nak wat kau macam ni :'(
> jangan tinggal kan aku :'<
> aku tak kesah kau nak remove aku dekat fb , tapi jangan remove aku dari hidup kau :"(

No comments:

Post a Comment